Aangifte Inkomstenbelasting

Voor het invullen van de aangifte inkomstenbelasting wil je deskundige hulp. F&F Belastingadvies is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs en is door permanente educatie altijd op de hoogte van de laatste regels en kansen op belastinggebied. De boekhouding van het afgelopen jaar wordt geïntegreerd, inzichtelijk gemaakt en verwerkt in de aangifte inkomstenbelasting.

 

ZZP Boekhouder

Als ZZP-er wil je jouw boekhouding gelijk op orde hebben. Je hebt echter veel taken en verantwoordelijkheden, die veel tijd kosten. De boekhouding blijft daardoor vaak liggen en volledig uitbesteden is vaak een kostbare zaak. F&F Belastingadvies kan je als boekhouder ondersteunen, motiveren en adviseren. Op een begrijpelijke manier wordt jouw administratie inzichtelijk op ieder gewenst moment.

Administratie en Boekhouding

F&F Belastingadvies adviseert en ondersteunt ondernemers met het opzetten van de (financiële) administratie. De ondernemer krijgt een helder beeld van zijn/haar boekhouding. F&F Belastingadvies kan periodiek meekijken, adviseren en/of de hele boekhouding verzorgen.

Salaris administratie

F&F Belastingadvies kan de gehele salarisadministratie uit handen nemen en zorg dragen voor de juiste verloning volgens de laatste (cao en belasting) regels.

Scan en herken

Facturen en bonnetjes worden per mail of met de app op uw smartphone direct in de boekhouding verwerkt. Geen uitpuilende mappen en los slingerende papieren meer.

Online toegang en ondersteuning

Uw online administratie is 24 uur per dag toegankelijk via uw computer, tablet of smartphone. U kunt direct zien hoever uw administratie is bijgewerkt. Indien uw zelf uw boekhouding verzorgt, kunt u deze natuurlijk ook periodiek laten nakijken door F&F Belastingadvies.

Maandelijks opzegbaar

Elk abonnement wat uw afsluit bij F&F Belastingadvies is maandelijks opzegbaar. Desgewenst zet u de boekhouding zelfstandig voort in het online boekhoudpakket zonder tussenkomst van F&F Belastingadvies.

Horeca

F&F Belastingadvies is gespecialiseerd om horeca-ondernemers te adviseren en te ondersteunen met het opzetten en ontzorgen van de (financiële) administratie. Vandaar de combinatie “Food” en “Finance”. F&F Belastingadvies staat voor jarenlange kennis en ervaring in diverse takken van de horeca.