Boekhouder voor ZZP en eenmanszaak

Ben je op zoek naar een goedkope ZZP-boekhouder voor jouw eenmanszaak? F&F Belastingadvies kan jou daar bij van dienst zijn! Dit door jouw kosten voor de administratie zo laag mogelijk te houden.

Boekhoudsoftware Eenmanszaak

Tegenwoordig kan een online boekhoudpakket jou veel werk uit handen nemen. Dit scheelt tijd en geld. Jij hebt waarschijnlijk geen zin om telkens met jouw maandelijkse map vol papieren naar de boekhouder in Den Haag toe te gaan. De helft van de facturen ontbreekt of is vergeten geraakt in de broekzak en ligt in kleine snippers in de wasmachine. Hiernaast ben jij verplicht de administratie 7 jaar te bewaren. Bij een beetje uitgebreide administratie heb je al minimaal 12*7 = 84 ordners aan papierwerk. Dat zijn een hoop Billy’s. Boekhouder ZZP'ersOok al zal de boekhouder escape-rooms en andere breinbrekers nog zo leuk vinden in zijn vrije tijd; voor de boekhouding geldt hoe beter deze wordt aangeleverd (bij voorkeur digitaal), hoe lager de kosten van de boekhouder voor de ZZP’er of eenmanszaak. Vraag F&F Belastingadvies welk online boekhouding-softwarepakketten geschikt zijn voor jouw administratie. Er zijn veel pakketten op de markt en velen roepen: “Alles gaat vanzelf!” Het enige wat vanzelf gaat is vaak de maandelijkse factuur in jouw inbox. Ik heb een klant gehad waarbij ik de “alles gaat vanzelf boekhouding” van 2 jaar mocht corrigeren en uitzoeken. Maar zodra je de werking van het pakket en begrijpt op welke knoppen jij moet drukken kan online software je een hoop tijd schelen. Hier hoef je geen boekhoudcursus voor te volgen. Vaak is logisch nadenken voldoende en anders vraag je het aan F&F Belastingadvies.

Belastingvoordelen Eenmanszaak

Naast een goed boekhoudpakket kun je geld besparen door te profiteren van de vele belastingvoordelen. O.a.:

  • Zelfstandigenaftrek
  • Startersaftrek
  • Meewerkaftrek
  • Startersaftrek bij arbeidsongeschiktheid
  • Stakingsaftrek
  • MKB-winstvrijstelling
  • Aftrek voor speur- en ontwikkelingswerk

Laat de boekhouder jou hierbij adviseren of bovenstaande voordelen op jou van toepassing zijn. F&F Belastingadvies is geregistreerd bij het Register Belastingadviseurs. Een must voor een goede en bekwame belastingadviseur! Een RB/RBc houdt zijn fiscale kennis jaarlijks op peil door ten minste 40 Permanente Educatiepunten te behalen.

F&F Belastingadvies ondersteunt vele zzp’ers en eenmanszaken met de boekhouding, jaarrekening, btw , aangifte inkomstenbelasting en overige adviezen op het gebied van de financiële administratie. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.