Boekhouder Den Haag

Boekhouder Den Haag nodig? F&F Belastingadvies staat voor je klaar. F&F Belastingadvies Den Haag is aangesloten bij het RB (Register Belastingadviseurs). Hierdoor kunnen wij jou als ervaren boekhouder en belastingadviseur up-to-date informatie verschaffen en dit implementeren in jouw boekhouding en belastingaangiftes.

Door onze online boekhoudmodules kun je op ieder moment inzage hebben in de financiële resultaten van jouw bedrijf.

Wij kunnen jouw boekhouding periodiek controleren en desgewenst besteed je alles aan ons uit. Hiernaast kunnen wij je verschillende andere diensten bieden, zoals o.a. de salarisadministratie, tijdelijke vervanging voor jouw eigen boekhouder, belastingadvies en het opstellen van prognoses voor bv. een woning.

Een boekhouder die meedenkt

Veel is in deze tijd online voor elkaar te krijgen. Dit was wel zo voordelig en gemakkelijk in Corona-tijd. Bij beperkte mogelijkheden tot persoonlijk contact zal een boekhouder wellicht niet bovenaan het lijstje staan om maandelijks koffie mee te drinken. Toch is het aan te raden om elkaar van tijd tot tijd even persoonlijk bij te praten. Waarin e-mails/apps zakelijk en kort blijven, is er in een persoonlijk gesprek meer ruimte om ideeën uit te wisselen op het gebied van kansen en ontwikkelingen met betrekking tot de boekhouding, administratie en belastingaangiftes. Een boekhouder in de omgeving van Den Haag, Rijswijk, Delft, Wateringen, Westland of Rotterdam heeft dan een groot voordeel. Een boekhouder aan de andere kant van het land, die wellicht lagere prijzen hanteert zal niet snel bereid zijn om kilometers te rijden voor een persoonlijk gesprek. Ook jij zal niet snel in de auto stappen en een halve dag kwijt willen zijn aan de boekhouder. Een haf uur sparren met een persoonlijk adviseur in de buurt levert meer op dan een rondrit door Nederland.

Waarom F&F Belastingadvies

  • Geregistreerd bij het Register Belastingadviseurs
  • Persoonlijk advies
  • Een boekhouder – Den Haag die meedenkt
  • Online up-to-date administratie
  • Intensieve begeleiding voor startende ondernemers

F&F Belastingadvies ondersteunt vele bedrijven in Den Haag en omstreken met de boekhouding, belastingaangifte en overige adviezen op het gebied van de financiële administratie. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Boekhouder Den Haag